tárlatvezetés

A füzérradványi Károlyi-kastély részletes bemutatásában és megismerésében képzett tárlatvezetőink segítenek Önöknek, akik érdekes történetekkel is színesítik az itt eltöltött időt.

Egyéni látogatók számára elérhető szolgáltatások:
  • tárlatvezetések keddtől vasárnapig naponta kétszer –   nyári nyitvatartás szerint 11.30 illetve 15.30 órakor, téli nyitvatartás szerint 11.30 és 14.30 órakor  indulnak –  maximum 25 fős csoportban, a regisztráció érkezési sorrendben történik a jegypénztárnál

 SZOLGÁLTATÁSOK: 

  • látogatás egyénileg a kastély által biztosított mobileszköz segítségével. A játékos alkalmazással ellátott mobiltelefon bérleti díja 1000 Ft, amelynek ára tartalmaz egy ajándék fülhallgatót – a mobileszköz a pénztárban bérelhető
  • látogatás egyénileg a pénztárban ingyenesen átvehető kiállításvezető kiadvány segítségével. Térképes kiadványok, melyek a kastélyban és a parkban való eligazodást segítik. 
Csoportos látogatók számára elérhető szolgáltatások:
A csoportokat 25 fő felett két tárlatvezetéssel tudjuk kalauzolni a terekben.
  • csoportos tárlatvezetés biztosítása előre egyeztetett időpontban és legalább 3 nappal  látogatás előtt
  • Elsősorban írásban a fuzerradvanyikastely@nofnkft.hu email címen
  • Telefonon hétfőtől- péntekig 9:00-16:00 óráig a 0670 902 3212 telefonszámon  

Idegennyelvű tárlatvezetéssel, valamint gyermekeknek szóló tárlatvezetéssel kapcsolatban kérjük vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot az alábbi e-mail címen:

A magyar nyelvű tárlatvezetés díja: 10 000 Ft

Az idegennyelvű tárlatvezetés díja: 15 000 Ft (angol)

A tárlatvezetések időtartama 60 perc.

Múzeumpedagógiai foglalkozás: 1 500 Ft/fő

Bejelentkezés: muzeumpedagogia.fuzerradvany@nonfnkft.hu

Felhívjuk figyelmüket, hogy csak visszaigazolással rendelkező megrendelések esetén tudunk programokat (idegennyelvű tárlatvezetés, múzeumpedagógiai foglalkozás) biztosítani. Látogatási igényüket kérjük minimum 3 nappal korábban jelezzék.